• Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • 30 päivän avokauppa
  • Toimitusaika 3-5 päivää
Oma sivuniOta Yhteyttä

Tietoa Meistä

Historiamme

Rockdenim on norjalainen yritys, joka perustettiin Erik Andresen Dahlin toimesta vuonna 2008. Nettikauppa rockdenim.no on kasvanut nopeaa vauhtia, ja tänä päivänä se työllistää yhteensä 7 työntekijää. Yritys on levinnyt Norjasta Ruotsiin ja Suomeen. RockDenim.comin omistaa Rockdenim OY (Y-tunnus 556903-9810).

Valikoimamme

Rockdenim.comin valikoimassa on yli 2000 tuotetta ja yli 45 eri tuotemerkkiä kaikkialta maailmasta. Tuotteemme on tarkoin valittuja eri puolilta maailmaa, ja tuotevalikoimamme tukee visiotamme.

Visiomme

RockDenim.comin visio on tarjota uniikkeja vaatteita, joissa on asennetta. Valikoimastamme löydät ainutlaatuisia vaatteita ja asusteita, jotka saavat sinut ja tyylisi erottumaan joukosta. Tarkoin valittujen tuotteidemme joukosta löydät varmasti suosikkivaatekappaleesi, joka tuo persoonasi esiin ja täydentää tyyliäsi. spegla personlighet & identitet i valet av stil.

Liikeideamme

Tarjota uniikkeja vaatteita & asusteita miehille, joita vain harvat tai vain verkkokauppamme myy.

Filosofiamme

“Paras mainoksemme on tyytyväiset asiakkaamme. Filosofiamme perustuu mutkattomuuteen, ja pidämme huolen siitä, että kanssamme on helppo asioida ja tehdä ostoksia. Ei ole sellaista ongelmaa, jota emme voisi ratkaista.” Erik, Rockdenimin perustaja

Meidän tunnusmerkkejämme ovat:
- Laaja tuotevalikoima

- Uniikit vaatteet, joita et löydä muualta

- Nopea toimitus ja huipputason palvelu

Maksuvaihtoehdot

Avarda Logo White

Toimitusvaihtoehdot

Seuraa meitä

Ota yhteyttä

post@rockdenim.com0571-20 220

Mon 11-14 (Lunch 12-13)

Tue-Fri 10-15 (Lunch 12-13)

RockDenim